Hlavní obsah

V Braníku našli mrtvou ženu, policie odvedla muže v poutech

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Násilnou smrt ženy v Braníku vyšetřují od úterního večera pražští kriminalisté. V poutech z místa odvezli policisté jednoho muže. Zda má se smrtí ženy něco společného ukáže až následující vyšetřování.

BEZ KOMENTÁŘE: Kriminalisté vyšetřují násilnou smrt ženy v BraníkuVideo: Novinky

 
Článek

"Přijali jsme oznámení od obyvatele bytu ve Vavřenově ulici, že našel doma mrtvou ženu. Podle prvotních informací bylo ohledáním těla na místě zjištěno, že žena pravděpodobně zemřela násilnou smrtí," řekla Novinkám policejní mluvčí Andrea Zoulová.

Na místo nejprve vyjeli záchranáři, poté k domu vyrazilo velké množství kriminalistů z obvodního i krajského ředitelství. Byt, ve kterém byla žena nalezena, se podle sousedů nachází v pátém patře.

Kriminalisté na místě vyslechli muže, který pravděpodobně celou událost oznámil na tísňové lince. O několik desítek minut později ho policejní hlídka v poutech odvezla na služebnu. Zda má se smrtí ženy něco společného zatím není známo. Kriminalisté se případem intenzivně zabývají, právní kvalifikaci zatím nestanovili.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám