Hlavní obsah

Útočník na lékaře se před soudem ukrývá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Proces se dvěma muži obžalovanými z brutálního napadení lékaře sanitky byl po několika minutách jednání odročen na neurčito. Jeden ze dvou obžalovaných zmizel a policii se zatím nedaří ho dopadnout.

Článek

Soudce Václav Kašík si od policie vyžádal zprávu, jak pátrání po Tomáši Půtovi pokračuje. Až ji obdrží, rozhodne o dalším postupu.

Incident se odehrál v noci na 28. duben. Poblíž chuchelského závodiště v Praze 5 havaroval automobil se třemi muži. Dva ze tří pasažérů havarovaného auta napadli posádku sanitky, která je přijela ošetřit. Útočníci zkopali lékaře sanitky Zdeňka Šefrnu tak, že měl rozbitou hlavu, otřes mozku a pohmožděniny po celém těle. Napadli také řidiče sanitky a dalšího záchranáře. Jejich řádění zabránili až hasiči, kterým se podařilo násilníky spoutat a předat policejní hlídce. Policisté je potom převezli do nemocnice a obvinili je.

Reklama

Související články

Opilci zkopali posádku záchranky

Trojice opilých mužů, která nabourala v pondělí ve Velké Chuchli v Praze, bezdůvodně napadla posádku sanitky i hasiče, kteří jim přijeli na pomoc. Nejhůře...

Výběr článků

Načítám