Hlavní obsah

U Pražského okruhu hořel kamion, v Modřanech parkovací dům

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tři požáry zaměstnaly ve středu večer pražské profesionální hasiče. V Modřanech hořelo auto v parkovacím domě, u Pražského okruhu hořel kamion a u Zbraslavi pak další osobní auto. Příčiny požárů jsou předmětem dalšího vyšetřování.

BEZ KOMENTÁŘE: Požár kamionu u VestceVideo: Novinky

 
Článek

Tři jednotky profesionálních hasičů nejprve vyjely do ulice K Dolům v pražských Modřanech. V prvním patře parkovacího domu tam hořelo zaparkované auto, ze kterého navíc vytekl benzín.

„Hasiči zasahovali dvěma vodními proudy a v dýchací technice,” uvedl mluvčí hasičů Martin Kavka.

Prostory garáží museli hasiči odvětrat pomocí přetlakové ventilace. Požárem se teď kromě vyšetřovatele hasičů zabývá také policie.

BEZ KOMENTÁŘE: Požár auta v garáži v ModřanechVideo: Novinky

V průběhu zásahu přijali hasiči informaci o dalších dvou požárech. Některé jednotky z místa tak musely společně s dalšími jednotkami z jiných stanic vyjíždět do ulice K Přehradám u pražské Zbraslavi, kde hořelo osobní auto, a zároveň k Vestci na Praze západ, kde začal hořet kamion.

K hořícímu kamionu na spojnici mezi Vestcem a Pražským okruhem vyslali hasiči tři jednotky z Prahy i středních Čech. Požár zachvátil tahač, který v době příjezdu hasičů hořel v plném rozsahu. Návěs se hasičům podařilo uchránit. Policisté museli silnici směrem od Pražského okruhu zcela uzavřít.

Okolnosti a příčiny všech požárů nyní zjišťují hasiči ve spolupráci s policií.

Reklama

Výběr článků

Načítám