Hlavní obsah

Trojice zakuklenců zbila mladíky kovovou tyčí

Právo, pab
Letkov

V Letkově na Plzeňsku došlo v úterý odpoledne k loupežnému přepadení. Tři muži vnikli do rodinného domku, kde byli čtyři mladíci. Tři z nich zmlátili, jeden zmizel. Pak je lepicí páskou svázali do kozelce a hlavy jim omotali ručníky.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Dva z nich skončili v nemocnici s podezřením na krvácení do mozku. Podle informací Práva zakuklenci své oběti oloupili o peníze a mobilní telefony.

"Vyšetřování je teprve na začátku," řekl mluvčí policie Libor Pilař. Policii zalarmoval majitel domu, jehož syn po útoku lupičů zmizel.

"V přízemí, kde bydlí kluk, jsem slyšel hrozné rány. Protože syn není žádný svatoušek, volal jsem raději hned policisty. Společně s nimi jsem se pak odvážil jít dolů, kde leželi svázaní tři mladíci. Všude na zemi byla krev. obličeje měli rozmlácené," řekl Právu na místě asi 45letý muž.

O tom, jaké může mít přepadení pozadí, neměl ani tušení. "Se synem už čtyři roky nemluvíme, žije si svůj život. Chytil se party a šlo to s ním z kopce. Může jet v čemkoliv, nevím, odkud bere peníze," dodal otec.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám