Hlavní obsah

Zásahovka dopadla nebezpečné muže, kteří prchali ve fordu

• Aktualizováno
Novinky, kub, ok

Policie dopadla ve čtvrtek odpoledne na Žďársku dvojici mužů, které podezírá ze závažného činu. Podle prvotních informací se mělo jednat o trojici pachatelů, policie během odpoledne při pátrání varovala veřejnost, aby se je nikdo nepokoušel zadržet. Podezřelí podle kriminalistů nejdříve unikali ve stříbrném vozidle značky Ford Focus na Brněnsku, vozidlo se pak našlo na Žďársku opuštěné.

Pátrání po nebezpečné trojici mužů Video: Aktu.cz

 
Článek

„Zásahová jednotka Brno zadržela na Žďársku dvě podezřelé osoby,” sdělila policie na Twitteru krátce po 18. hodině. Krátce před tím uvedla, že se podařilo najít hledané vozidlo odstavené rovněž na Žďársku.

Policie se dříve obrátila na veřejnost s prosbou o pomoc při pátrání po osobním vozidle Ford Focus stříbrné barvy 7B3 6121. „V autě cestují zřejmě tři muži podezřelí ze spáchání závažné trestné činnosti,” uvedla policie, přičemž informaci zveřejnila jako naléhavou výzvu veřejnosti.

Podrobnosti k vyšetřovanému činu ale kriminalisté dosud nesdělili. Vozidlo se mělo pohybovat na Brněnsku ve směru od Třebíče. „Volejte linku 158, posádku auta se nesnažte zadržet,” dodala při pátrání policie.

Foto: Aktu.cz

Pátrání po nebezpečné trojici se týká hlavně okolí Brna

Na dotaz Novinek, o jakou závažnou trestnou činnost se mělo jednat, mluvčí policie Dana Čírtková uvedla, že více informací policie v tuto chvíli poskytovat nebude. Rovněž nekomentovala, zda byl někdo zraněn.

Bezpečnostní opatření se týkaly zejména okolí Brna, kde podle agentury Aktu.cz byly svedeny všechny příjezdy do města do jednoho pruhu.

Řidič dupal na plyn s německou policií v patách, na Domažlicku nevybral zatáčku

Krimi

Trestná činnost se podle Čírtkové stala na Třebíčsku.

Reklama

Výběr článků

Načítám