Hlavní obsah

Tři zranění po srážce dvou nákladních aut s osobním

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TÁBOR

Na silničním obchvatu kolem Veselí nad Lužnicí se v pátek v časných ranních hodinách stala vážná dopravní nehoda dvou nákladních a jednoho osobního vozidla, při které byli zraněni tři lidé. Stav jednoho ze zraněných je kritický. Všichni zranění byli převezeni do českobudějovické nemocnice. Obchvat byl celý den uzavřen kvůli překládání nákladu.

Článek

"Podle dosavadních předběžných informací způsobil nehodu řidič osobního vozu Mazda 323 jedoucí od Českých Budějovic směrem na Tábor. Vjel z neznámých příčin do protisměru, kde se střetl s nákladním vozem Renault. Ten důsledkem nárazu přejel také do protisměru, kde se srazil s projíždějícím vozem Scania," uvedl k pravděpodobným příčinám nehody mluvčí táborské policie Miroslav Doubek.

Nejvážnější zranění utrpěl řidič Renaultu, kterého záchranáři do nemocnice převezli v kritickém stavu.

Na místo uzavřeného úseku mohou řidiči využít průjezd přes původní silnici přes Veselí nad Lužnicí.

Dle policejního mluvčího se na stejném úseku stala podobná vážná nehoda již počátkem března, kdy zde osobní vozidlo vjelo do protisměru a srazilo se s nákladním. Řidič osobního vozu zemřel.

Na vině tragické bilance této části silnice může být proměnlivé počasí a s ním spojené namrzání. Vozovka zde vede přes řeku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám