Hlavní obsah

Tragickou nehodu zřejmě způsobil řidič sanitky

Novinky, Pavel Peňás

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ZLATÁ

Další oběť přibyla na seznamu nehod, které se staly na silnici I/6 mezi Sokolovem a Chebem. V pátek ráno zde havarovala sanitka a dva osobní vozy. Jeden člověk zahynul.

Článek

Sanitka s pražskou SPZ, která naštěstí nepřevážela žádného pacienta, jela před sedmou ráno v osadě Zlatá do kopce směrem na Cheb. Podle předběžných závěrů policie se z neznámého důvodu dostala do protisměru, kde se čelně srazila s osobním vozem Favorit. V něm jeli čtyři lidé.

Řidič Favoritu srážku nepřežil, další dva lidé utrpěli těžká a jeden lehké zranění. Do sanitky pak narazil ještě Forman s přívěsem. I v něm byli tři lidé zraněni, jeden těžce.

Viníkem je zřejmě řidič sanitky

"Řidič sanitky vyvázl bez zranění. Podle stop to vypadá, že nehodu způsobil právě on. Řidičova verze je ale jiná," uvedl na místě šéf sokolovské dopravky Pavel Žíha. Podle něj bude přesto zřejmě obviněn.

Silnice v okolí Zlaté byla ráno suchá, nicméně byla mírná mlha. V úseku, kde často dochází k závažným dopravním nehodám, je zákaz předjíždění. Kvůli nehodě musela být na více než dvě hodiny odkloněna doprava z hlavního tahu přes Kynšperk.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám