Hlavní obsah

Toyota vyletěla na Pražském okruhu ze sjezdu do protisměru přímo na škodovku

Novinky, ok, jap
Praha

Na sjezdu z Pražského okruhu u Ořechu se ve středu kolem poledne střetla dvě osobní auta. Záchranáři transportovali do nemocnic tři zraněné, jednu ženu museli vyprostit hasiči. Kvůli nehodě se tvořily kolony.

BEZ KOMENTÁŘE: Toyota při nehodě na Pražském okruhu dopadla na octaviiVideo: Novinky

 
Článek

Podle vyšetřovatelů vše nasvědčuje tomu, že řidič toyoty sjížděl směrem na Ořech, když vůz vyjel mimo silnici, porazil dopravní značku a přeletěl do protisměru na nájezd. Tam toyota spadla na projíždějící octavii.

„Střetla se tam dvě osobní auta, tři lidé byli zraněni. Jednu z osob museli vyprostit hasiči. Na místě přistával vrtulník, a proto byl na dálnici ve směru od D5 na D1 omezen provoz,“ řekl Novinkám mluvčí policie Tomáš Hulan.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Zničené auto

"Muž bez viditelných zranění byl převezen k dalšímu vyšetření do nemocnice, stejně tak byla pozemní posádkou převezena do nemocnice žena se zraněním hrudníku a podezřením na otřes mozku. Vrtulníkem pak byla do Ústřední vojenské nemocnice ve Střešovicích transportována žena se zraněním hrudníku a úrazem hlavy," řekla Novinkám mluvčí středočeských záchranářů Petra Effenbergerová.

Co nehodě předcházelo a za jakých okolností k ní došlo, policisté vyšetřují. Vážně zraněná žena jela v octavii.

Reklama

Výběr článků

Načítám