Hlavní obsah

Surový útok si násilníci točili na mobil

Právo, Jiří Růžička
Zlín

Pořídit drastické záběry mlácení člověka na ulici bylo zřejmě motivem útoku, při němž v neděli večer v podchodu v areálu Svitu ve Zlíně dva násilníci napadli jiného muže.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

„V neděli kolem půl deváté večer ve Zlíně napadli dva osmadvacetiletí muži v podchodu  jiného muže, kterého nejdříve povalili na zem, několikrát kopli do zad a utekli,“ informoval mluvčí zlínské policie Josef Havela.

Policisté si nedovedou vysvětlit, proč si muži z události chtěli pořídit záznam. „Celý incident si násilnicí nahrávali na mobil. Proč muže napadli a jak chtěli naložit s pořízenou nahrávkou, je předmětem dalšího šetření zlínských policistů. Za trestný čin výtržnictví hrozí mužům až dva roky vězení,“ sdělil mluvčí.

Agresoři chtěli z místa činu uprchnout, ale neutekli daleko. „Několik minut po oznámení policisté výtržníky zadrželi. Oba dva podezřelí pachatelé byli v silně podnapilém stavu. Totožnost napadeného muže prozatím neznáme. Jedná se asi o padesátiletého muže, menší postavy, který má krátce střižené hnědé vlasy,“ řekl Havela.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám