Hlavní obsah

Strojvedoucí hlásil střet s neznámým předmětem, policisté našli v kolejích mrtvou ženu

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nákladní vlak srazil v noci na středu na Kolínsku ženu. O tom, že souprava srazila člověka, se strojvedoucí dozvěděl až od přivolaných záchranářů. Nehoda se stala v železniční stanici Nová Ves I. Nákladní vlak jel směrem na Kolín, když si strojvedoucí ve stanici všiml, že něco přejel.

BEZ KOMENTÁŘE: Vlak přejel na Kolínsku ženu, ta zemřelaVideo: Novinky

 
Článek

Po více než půl kilometru se mu podařilo rozjetý vlak zastavit a na místo okamžitě přivolal hasiče i policisty. Ti pak našli v železniční stanici tělo mrtvé ženy.

"Mohu potvrdit, že zde došlo ke střetu nákladního vlaku s dvaačtyřicetiletou ženou, která na místě podlehla svým vážným zraněním," řekl Novinkám policejní mluvčí Jakub Vinčálek.

Provoz na železničním koridoru mezi Prahou a Kolínem byl na zhruba dvě hodiny zastaven. Železničáři museli odklonit několik rychlíků přes Nymburk. Osobní vlaky pak zrušily své jízdy úplně. Místo nich nasadily České dráhy náhradní autobusovou dopravu.

Policisté uzavřeli okolí místa nehody páskou. Tělo ženy ohledal, společně s kriminalisty, přivolaný lékař.

"Okolnosti nehody jsou předmětem dalšího vyšetřování," dodal Vinčálek.

Okolo 2. hodiny ráno byl provoz na železniční trati plně obnoven.

Reklama

Výběr článků

Načítám