Hlavní obsah

Střílel do aut a výloh. Recidivista skončil opět ve vazbě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlín

Za krádeže i střelbu vzduchovou pistolí, při níž poškodil okna několika aut, dveře úřadu a výlohu soukromé firmy, putoval v uplynulých dnech do vazební věznice třiadvacetiletý mladík z Otrokovic. Způsobil škodu za 42 tisíc korun. Není to navíc jeho první prohřešek.

Foto: Policie ČR

Rozbité okno vozidla po střelbě

Článek

Komisař z oddělení obecné kriminality ve Zlíně obvinil třiadvacetiletého muže z Otrokovic ze spáchání trestných činů poškození cizí věci, krádež a porušování domovní svobody.

Kriminalisté tak podali návrh na jeho umístění ve vazební věznici, který soudce okresního soudu akceptoval.

V trestním rejstříku má šest záznamů

„Mladý muž není žádný nováček, v rejstříku trestů má již šest záznamů. Z posledního výkonu trestu se vrátil v dubnu letošního roku. Na svobodě si pobyl pouhých sedm měsíců. Nyní by v případě odsouzení mohl strávit za mřížemi dalších pět let,“ informovala policejní mluvčí Zlínského kraje Monika Kozumplíková.

Foto: Policie ČR

Poškozené vozidlo po střelbě

V červenci odcizil v obchodním centru tenisky za tisíc korun, v srpnu ukradl jízdní kolo za 8000 Kč, které bylo uzamčené zámkem u budovy. V listopadu ukradl ze sklepa v panelovém domě pánské boty a od poloviny tohoto měsíce se jeho novou zálibou stalo střílení ze vzduchové pistole.

Několikrát střelil do oken pěti zaparkovaných vozidel, střelbou poškodil také vstupní dveře jednoho z úřadů a skleněnou výplň výlohy soukromého klubu.

„Veškeré trestné činnosti se dopouštěl ve Zlíně a v Otrokovicích,” dodala ve čtvrtek Kozumplíková.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám