Hlavní obsah

Stačila minuta a peněženka muže spícího na lavičce skončila v trenkách zloděje

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Necelá minuta stačila 28letému zloději, aby na zastávce v Ostravě okradl spícího muže. Poškozený se však probudil, to ale nezabránilo podezřelému, aby si peněženku strčil do trenek a v klidu odešel.

Krádež trvala necelou minutuVideo: MP Ostrava

 
Článek

Dvojice podezřelých si minulý čtvrtek vyhlédla na zastávce Výstaviště spícího muže. Jeden z mužů hlídal, zatímco druhý si přisedl, aby se lépe dostal k peněžence poškozeného.

Velká vánoční krádež: Neznámý zloděj ukradl hvězdu z 15 metrů vysokého stromu

Krimi

„Vidina snadného lupu se začala komplikovat poté, co zlodějíček zjistil, že kapsa kalhot je až příliš těsná. Aby se zmocnil peněženky, musel si dopomoci druhou rukou. Došlo k probuzení poškozeného, kterému se zjevně mužovo počínání nelíbilo,“ popsal mluvčí strážníků Jindřich Machů.

Řidič jezdil z benzínek bez zaplacení. Kvůli covidu jsem ztratil práci, vysvětloval policii

Krimi

Chmaták ovšem bleskurychle strčil peněženku do trenek a i s 27letým kumpánem odešel.

Netušili však, že jsou sledováni kamerou a blíží se k nim hlídky strážníků. Podezřelí se rozdělili, ale ani to jim nepomohlo a byli zadrženi. Případ si nakonec převzala policie pro podezření z trestného činu.

Foto: MP Ostrava

Krádež zachytila kamera

Reklama

Výběr článků

Načítám