Hlavní obsah

Srážka nákladního auta s autobusem zablokovala výjezd na dálnici D11

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA
Aktualizováno

V pondělí ráno se na prvním kilometru dálnice D11 z Prahy na Hradec Králové srazil nákladní vůz s autobusem. Při nehodě nebyl nikdo zraněn. Záchranářům se podařilo místo alespoň částečně zprůjezdnit v dopoledních hodinách.

Článek

Problémy čekaly na řidiče při nájezdu na hradeckou dálnici, kde záchranáři odstraňovali následky srážky nákladního automobilu s autobusem. Nikdo nebyl zraněn, havarovaná vozidla ale zablokovala výjezd z Prahy.

„V tuto chvíli se na místě snaží zprůjezdnit alespoň levý jízdní pruh,“ řekla Novinkám krátce po nehodě pracovnice Centra dopravních informací. Najet na dálnici nebylo v tomto okamžiku od Prahy možné. Objížďka vedla přes Horní Počernice.

Dříve ráno se přitom stala nehoda také v protisměru. Při té se srazila dodávka s osobním automobilem. Tato nehoda už byla odstraněna, vzniklá kolona, dlouhá asi sedm kilometrů, se ale rozjížděla velmi pomalu.

Reklama

Výběr článků

Načítám