Hlavní obsah

Smrt na brněnském koncertě Prodigy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRNO

Velmi vážné zranění utrpěl v noci na sobotu 27letý Slovák, který navštívil koncert britské kapely Prodigy na brněnském výstavišti. V neděli zemřel, potvrdila Fakultní nemocnice v Brně. Muž zatím z neznámých příčin spadl z galerie, která byla určena pouze pro V.I.P. návštěvníky a dopadl na zem do přízemí haly.

Článek

"Zatím nevíme, jak se tam muž dostal, protože v této části haly neměl co dělat. Je prokázané, že spadl dolů, ale jak se to stalo, zatím nevíme a prověřujeme to. Zjistili jsme, že měl v krvi velké množství alkoholu a nějaké halucinogenní látky. Cizí zavinění jsme zatím nezjistili," potvrdil Právu Zdeněk Lubas z brněnské policie.

Na Prodigy přišlo více než 7 tisíc diváků, kteří si nechtěli nechat ujít první koncert této kapely v Brně. Podobné koncerty se v Brně konají pravidelně  buď na výstavišti nebo v Boby centru. Policisté tam pravidelně nacházejí dealery drog a to především taneční drogy extáze a pervitinu. To, zda si divák drogy koupil, nebo přivezl, se snaží policisté zjistit. Jde o první zranění tohoto druhu, které se kdy na takovýchto akcích v Brně stalo.

Reklama

Výběr článků

Načítám