Hlavní obsah

Slibovala mužům intimní hrátky, během nich je ale okrádala

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kladno

Jedenapadesátiletou recidivistku se podařilo dopadnout kladenským policistům. Žena „pracovala“ podle stejného modu operandi. Na internetu se seznamovala s muži, kteří se s ní s vidinou erotických hrátek setkali, žena je ale během nich okradla o cennosti, načež intimnosti ukončila. O jejím dopadení informovala o víkendu policejní mluvčí Michaela Richterová.

Foto: Novinky

Ilustrační snímek

Článek

„Madam měla dopředu připravený jasný scénář, jak jejich setkání bude vypadat od začátku do konce. A ten taky dodržovala,“ uvedl mluvčí.

Podle policie žena navazovala kontakt s muži na internetových seznamkách. Dohodli si spolu schůzku s tím, že žena trvala na tom, aby za ní přijeli do Kladna.

Když se tak stalo a žena přistoupila do auta, přišla vždy s návrhem, že by si pro začátek mohli dát na benzince kávu. Když ji muži platili, dávala bedlivý pozor, kam si dávají peněženku.

Muži se v Brně zželelo ženy, nechal ji u sebe přespat. Přišel o úspory

Krimi

Po kávě odjeli na odlehlé místo, kde se muži dočkali slibovaného uspokojování. Žena ale využívala jejich nepozornosti a nesoustředěnosti a volnou rukou zašmátrala tam, kde měli muži peněženku, mobilní telefon nebo prostě hotovost.

Jakmile měla lup ve své moci, rázně sexuální hrátky ukončila s tím, že už musí jít, a muži ji odvezli zpět na místo, kde se potkali.

„Kladenskému kriminalistovi se podařilo zlodějku vypátrat a ztotožnit,“ zmínila mluvčí a doplnila, že je žena obviněna z krádeže a neoprávněného opatření platebního prostředku, za což jí hrozí trest mezi šesti měsíci a třemi lety vězení.

Žena přitom už byla v posledních třech letech za stejnou činnost odsouzena.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám