Hlavní obsah

Slepá žena vyhozená taxikářem měla v minulosti zbít úřednici

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policie řeší jako přestupek případ taxikáře společnosti Bolt, který byl natočen, jak vyhodil z vozu na zem nevidomou ženu. Důvodem bylo to, že nechtěl vézt jejího psa. Server TN.cz v sobotu uvedl, že napadená žena je konfliktní a už dříve bila holí úřednici.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Podle serveru byla v minulosti ženou napadena dřívější vedoucí OSPOD odboru sociálních věcí magistrátu Ústí nad Labem. Úřad řešil, zda je dobře postaráno o dítě, které se ženě a jejímu manželovi, který je taktéž nevidomý, narodilo.

„Uhodila ji švihem hole přes rameno a poté předstírala epileptický záchvat, protože na ni byla volána policie. Řešila to přestupková komise,” popsal incident zdroj TN.cz.

Zdroj uvedl, že žena byla při jednání s úřady vždy vulgární. To serveru potvrdili i sousedé ženy. Často prý křičí na psa, který ji neposlouchá.

Taxikář v Praze vytáhl z auta nevidomou ženu a hodil ji na zem

Domácí

Žena se serveru údajně k informacím vyjádřila, posléze ale své reakce stáhla.

Policie incident v taxi začala šetřit, vyhodnotila jej jako přestupek. Žena uvedla, že se ztratila v Praze na Žižkově a požádala personál blízkého hotelu o pomoc. Ten jí zavolal auto přes aplikaci Bolt. Řidič ale odmítl vézt jejího psa. „Řidič mi řekl, že pejska nevezme. Já mu řekla, že se ale bez něj neobejdu, protože jsem nevidomá. Řekl mi, že ho to vůbec nezajímá a ať vypadnu,” popala žena Deníku N. Následně muž ženu z auta vytáhl, hodil na zem a z okna hodil její slepeckou hůl.

TV Nova dříve uvedla svědectví řidiče, který se prý snažil ženu přesvědčit, aby se psem do auta nenastupovala a nabízel, že zavolá jiné auto, které zvíře může odvézt. Jeho vůz údajně neměl dostatečné bezpečnostní prvky pro přepravu psa.

Žena události popsala jinak. Podle ní se jí řidič snažil vytrhnout mobilní telefon a trval na tom, ať z auta vystoupí.

Firma popsala, že řidiče v aplikaci zablokovala, do této chvíle s ním žádné problémy neřešila a zákazníci ho oceňovali.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám