Hlavní obsah

Rvačka před diskotékou v Tišnově skončila tragicky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TIŠNOV

Tragicky skončila rvačka tří opilých mužů před diskotékou v Tišnově na Brněnsku v noci na sobotu. Jeden z nich skončil v kritickém stavu v nemocnici, kde v sobotu v podvečer zemřel. Oba pachatele policie zadržela, za těžké ublížení na zdraví s následkem smrti jim hrozí tři až osm let vězení.

Článek

Ke rvačce došlo v sobotu krátce po čtvrté ráno před podnikem v Brněnské ulici. "Takzvaně na férovku se na ulici v pěstním souboji utkali sedmadvacetiletý muž ze Žďárska a dvaadvacetiletý muž z Kuřimska. Mladší z nich v bitce postupně prohrával, a proto mu přišel na pomoc jeho pětadvacetiletý kamarád. Společně svého staršího soka zbili tak, že zůstal ležet na zemi v kritickém stavu," popsal událost policejní mluvčí police Brno-venkov Aleš Mergental.

Těžce zraněný muž byl převezen do nemocnice, kde později odpoledne zemřel na četná zranění hlavy a hrudníku.

Mladšího z obou pachatelů zadržela přivolaná policejní hlídka přímo na místě rvačky, staršího pak v průběhu dne. Oba čekají v policejní cele na rozhodnutí o vzetí do vazby.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám