Hlavní obsah

Robustní muž s kalhotami na půl žerdi ukazoval přirození v plzeňském parku

Novinky, kub
Plzeň

Policie v Plzni pátrá po neznámém muži, který podle svědkyně šel parkem se staženými kalhotami a s přirozením v ruce. Na základě výpovědi ženy sestavila policie identikit podezřelého, má se jednat o vysokého muže robustní postavy s dioptrickými brýlemi.

Foto: Policie ČR

Identikit muže, který se měl obnažovat v Plzni

Článek

Incident se stal v sobotu 29. února krátce po 13:30 u obce Starý Plzenec. Muž se podle svědkyně objevil na stezce v lesíku.

„Podezřelý muž měl mít stažené kalhoty a obnažené přirození, které si držel v ruce, kdy šel proti poškozené oznamovatelce,“ popsala v pondělí situaci mluvčí policie Veronika Hokrová.

Policie případ vyšetřuje jako výtržnictví. Po výslechu ženy sestavili identikit podezřelého. „Mělo by se jednat o muže ve věku mezi 40 až 50 lety, robustní postavy vysoké cca 185 cm,“ upřesnila mluvčí.

Odborníci vysvětlují, proč někteří muži posílají cizím ženám fotografie svých genitálií

Vztahy a sex

Muž má podle ní tmavé vlasy a na nose měl tmavé dioptrické brýle. „Oblečen měl být do tmavě červené mikiny či bundy a šedých kalhot, zřejmě džínů,“ dodala Hokrová.

Policie žádá případné svědky, kteří muže poznají, nebo cokoliv o incidentu ví, aby se přihlásili na nejbližší oddělení policie nebo linku 158.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám