Hlavní obsah

Řidička se šla omluvit za bouračku, smetlo ji další auto

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kolín
Aktualizováno

Čtyřiadvacetiletá řidička zemřela v sobotu ráno nedaleko Pučer na Kolínsku. Narazila do odstaveného auta, a když vystoupila z vozu a chtěla se omluvit, srazil ji další automobil, který místem projížděl. Uvedla to mluvčí středočeské policie Štěpánka Zatloukalová.

Foto: Petr Horník, Právo

Ilustrační foto

Článek

Událost se stala krátce před osmou hodinou ráno poblíž železničního přejezdu ve směru na Kořenice. Nejdříve se tam srazila dvě auta, podle Zatloukalové však šlo jen o „pomačkané plechy“. Přivolaní záchranáři vyšetřili dvě děti, které chtěli převést na kontrolu do kolínské nemocnice. Poté ale projížděla úsekem řidička vozu Škoda Superb, která do jednoho z aut narazila.

„Bylo to jen ťuknutí. Paní vystoupila, šla se omluvit. Při tom do ní narazilo další auto,“ popsala okolnosti nehody mluvčí. Žena utrpěla smrtelná mnohočetná zranění a nejevila známky života.

Podle mluvčí záchranářů Terezy Vojtové řidička narazila do osobního auta v době, kdy zdravotníci měli už děti naložené v sanitce. "Když vystupovala z auta, srazil ji další přijíždějící vůz. Náraz odmrštil i naši sanitku na signalizační značení u vlakového přejezdu," uvedla mluvčí.

Dispečink na místo vyslal další sanitní vůz a lékaře ve zvláštním autě. Záchranáři, kteří byli na místě a nehodu viděli, běželi sražené ženě okamžitě pomoci. Nikdo jiný podle Vojtové při nehodě nebyl zraněn. Děti byly poté přeloženy do druhé sanity a převezeny do kolínské nemocnice na vyšetření.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám