Hlavní obsah

Řidička na D11 zastavila v levém pruhu, napálilo do ní další auto

Právo,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hradec Králové

Na náhlé zastavení v levém pruhu doplatila ve čtvrtek dopoledne řidička na dálnici D11. Škodu Octavii, jejíž šoférka chtěla odbočit na výjezdu u obce Chýšť, sestřelil za ní jedoucí vůz, jehož řidič nezvládl včas zareagovat.

BEZ KOMENTÁŘE: Auto na D11 zastavilo v levém pruhuVideo: Policie ČR

 
Článek

„K nehodě došlo krátce po půl desáté dopoledne na dálnici D11 u exitu číslo 68. Řidička jedoucí v levém jízdnímu pruhu směrem z Prahy na Hradec Králové chtěla využít exitu k odbočení, bránila jí v tom však vozidla jedoucí v pravém jízdním pruhu,“ přiblížila výchozí situaci policejní mluvčí Magdaléna Vlčková.

Aby řidička vůbec stihla odbočit z dálnice, snížila rychlost a čekala, až bude možné z levého pruhu přes pravý dálnici opustit. A právě v tomto momentu došlo ke střetu s vozidlem přijíždějícím zezadu.

„Při nehodě došlo ke zranění dvou osob a dítěte. Provedená dechová zkouška byla u obou řidičů negativní, stejně tak test na přítomnost drog,“ pokračovala Vlčková s tím, že policie nadále událost vyšetřuje.

Reklama

Výběr článků

Načítám