Hlavní obsah

Řidička dostala na ledě smyk a auto se zavěsilo z mostu

Právo, miv
Břeclav

V noci na pondělí nejprve na Břeclavsku vydatně pršelo, Po půlnoci se ale teplota propadla pod bod mrazu a déšť se změnil ve sněžení. Mnozí řidiči tak našli ráno místo svého auta nedobytnou ledovou, sněhem pokrytou bílou kouli. A v podobném stavu byly silnice, jak někteří poznali poté, co je nedobrovolně opustili.

Foto: Milan Vojtek, Právo

Auto po nehodě u Ladné na Břeclavsku skončilo nad potokem, zavěšené za kolo o svodidla mostu.

Článek

Ráno policisté a hasiči vyjížděli k nehodě na silnici z Břeclavi do Ladné. Most přes potok na kraji letiště je tradičním místem, které prověří řidičské schopnosti a předvídavost. Řidičku osobního vozu s dítětem uvnitř nachytala klouzající vozovka u mostu nepřipravenou. Auto skončilo mimo vozovku, zavěšené za zadní kolo s předkem vozu pod mostem.

Česko zasypal sníh. Zapadají v něm auta, vlaky mají obrovská zpoždění

Krimi

„Naštěstí to dopadlo dobře. Řidička vyvázla spíše s úlekem než se zraněním. Dítě si stěžovalo na kolena, zdravotníci posádku odvezli na ošetření do nemocnice,“ řekli na místě zasahující policisté. Po dobu, než hasiči s jeřábem dostali auto zpět na cestu, musel být provoz zcela zastaven.

Šest zraněných po srážce dvou aut na Lounsku

Krimi

Nehoda nebyla jedinou, na většinu havárií ale naštěstí doplatil jen zevnějšek aut. Výjimkou ovšem byla ranní havárie nákladního auta na silnici I/38 ze Znojma do Jihlavy, kde střet s osobním autem u Moravských Budějovic na Třebíčsku zaměstnal i zdravotníky.

Foto: Milan Vojtek, Právo

Hasiči vyprošťují u Ladné na Břeclavsku auto, které skončilo na svodidlech mostu nad potokem.

Foto: Václav Šálek, ČTK

Hasič u dopravní nehody u Břeclavi. Ledovka tam komplikuje dopravu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám