Hlavní obsah

Řidiče přimáčkl jeho vlastní kamion, který se sám rozjel. Muž na místě zemřel

Novinky, kub, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chrášťany

Okolnosti tragické nehody vyšetřují od středečního odpoledne policisté v Chrášťanech v okrese Praha-západ, kde zemřel řidič kamionu. Zaparkované vozidlo se samovolně rozjelo a muže přirazilo na plot a konstrukci autobusové zastávky.

BEZ KOMENTÁŘE: Tragická nehoda v ChrášťanechVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Policisté dostali oznámení o nehodě se smrtelným zraněním krátce po 16. hodině, sdělil Novinkám jejich mluvčí Zdeněk Chalupa.

„Vozidlo bylo odstavené v areálu firmy na opravu aut,” uvedl mluvčí. Kamion se podle vyšetřovatelů ze zatím nejasných příčin sám rozjel, načež vrazil do muže, který byl právě před ním.

Na Jižní spojce se srazily kamiony a auto převážející válec, jeden řidič zemřel

Krimi

Auto řidiče podle mluvčího přitlačilo na oplocení areálu a pak na přiléhající konstrukci autobusové zastávky. Řidič na místě zemřel.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Tragická nehoda kamionu a jeho řidiče v Chrášťanech

Mluvčí záchranky Petra Effenbergerová bez dalších podrobností uvedla, že jeden člověk na místě utrpěl zranění neslučitelná se životem.

Srážku dvou nákladních aut na Pražském okruhu nepřežil řidič

Krimi

Okolnosti nehody policie vyšetřuje, podle mluvčího jsou zatím jakékoliv, i předběžné závěry o případné technické závadě nebo chybě řidiče předčasné.

Reklama

Související články

V kamionu na D11 našli mrtvolu

V polském kamionu u čerpací stanice na dálnici D11 byl v úterý odpoledne nalezen mrtvý řidič. Jeho úmrtí prověřuje policie.

Výběr článků

Načítám