Hlavní obsah

Řidič vjel do protisměru a zranil sedm lidí

PŘÍBRAM

U obce Obora na Příbramsku se v sobotu ráno srazila dvě osobní auta. Při střetu bylo zraněno celkem sedm osob, většinou utrpěli lehčí a středně těžká zranění. Jeden člověk byl zraněn těžce, utrpěl zlomeninu pánve. Tragicky skončila také další nehoda, při které přišla o život dvaadvacetiletá žena.

Článek

Podle informací dopravní policie řidič jednoho z vozidel vjel do protisměru, kde nejdříve zavadil o dvě protijedoucí vozidla. Následně se čelně střetl s dalším autem. Podle svědků se řidič před nehodou nakláněl k místu spolujezdce. Zda se mu udělalo špatně, usnul, nebo se pro něco shýbnul policie dále šetří.

"Nehoda se stala po osmé hodině ranní. Dramatickou situaci na místě záchranáři vyřešili během 27 minut, kdy do příbramské nemocnice postupně rozvezli všechny zraněné. Na místě zasahovaly tři sanitky," uvedla mluvčí středočeských záchranářů Tereza Janečková.

Lidé utrpěli většinou zlomeniny končetin a tržné rány. Vážné bylo zranění jednoho účastníka nehody, který byl se zlomeninou pánve transportován z příbramské nemocnice do nemocnice v Praze Motole.

Tragicky skončila i další nehoda na Příbramsku, o které informovala policie. Dvacet minut před sedmou hodinou ranní zemřela po nárazu do stromu dvaadvacetiletá žena. Řidička Škody Fabia jela podle policie příliš rychle z Příbrami na Pičín a v lokalitě zvané Pichce vyjela ze silnice. Narazila do stromu, který se nárazem přepůlil.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám