Hlavní obsah

Řidič v Ostravě narazil zezadu do kamiónu, na místě zemřel

Právo, Denisa Telaříková
Ostrava

Ostravští policisté prověřují okolnosti dopravní nehody, která se stala čtvrt hodiny po nedělní půlnoci v Ostravě. Osmačtyřicetiletý muž se svou fabií sjel ze silnice a narazil do zadní části nákladního vozu Mercedes-Benz. Ten stál zaparkovaný na benzínové stanici. Řidič osobního auta na místě podlehl vážným zraněním.

Foto: Petr Horník, Právo

Ilustrační snímek

Článek

„K nehodě došlo 30. června 18 minut po půlnoci v Ostravě-Zábřehu na ulici Rudná ve směru z Poruby na Vítkovice. Po nárazu bylo nákladní auto odhozeno vpřed a narazilo do dalšího, před ním zaparkovaného kamiónu stejné značky s návěsem,“ informovala ostravská policejní mluvčí Gabriela Holčáková.

Policejní komisař nařídil soudní pitvu zesnulého řidiče. Věc šetří jako přečin usmrcení z nedbalosti. Policisté vyzvali svědky havárie, aby jakékoliv informace k nehodě sdělili na lince 158 nebo na telefonní číslo 974 726 271.

„Jde již o druhou havárii během pěti dnů na Ostravsku, při níž zemřel člověk. V předchozím týdnu jsme zahájili prověřování okolnosti dopravní nehody, k níž došlo ve středu 25. června v Ostravě-Hošťálkovicích. I při této události zemřel řidič,“ upozornila policejní mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám