Hlavní obsah

Řidič ujížděl z benzínky bez zaplacení, prodavače vláčel na kapotě

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Po neznámém řidiči, který po natankování ujel od čerpací stanice v Ostravě-Hrabové bez zaplacení a zranil prodavače, který se mu pokoušel v krádeži zabránit, pátrá ostravská policie. O případu informovala ve středu mluvčí ostravské policie Gabriela Holčáková.

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič vlekl muže na kapotě autaVideo: Policie ČR

 
Článek

Mladý muž s kšiltovkou na hlavě nejprve natankoval palivo do nádrže červené fabie a pak ještě do kanystru. Poté se pokoušel z místa ujet, aniž by zaplatil. Toho si všiml jednašedesátiletý zaměstnanec čerpací stanice, který se postavil před vůz.

Foto: Policie ČR

Řidič ujel od čerpací stanice bez placení

„Neznámý řidič však poškozeného nejprve před vozem tlačil, následně se rozjel a prodavač se zachytil stěračů. Na kapotě vozu ho pak řidič vezl několik metrů. Potom pravděpodobně v důsledku manévru řidiče muž z kapoty spadl a neznámý z místa ujel. Z dosud zjištěných informací vyplývá, že ve voze zřejmě cestovala další osoba, pravděpodobně žena,“ popsala průběh krádeže mluvčí policie.

Incident se odehrál v pondělí ve 21.40 hodin na čerpací stanici na Místecké ulici v Ostravě-Hrabové. „Při ataku utrpěl poškozený muž drobná zranění, byl mu poškozen také oděv. Škoda na majetku byla předběžně vyčíslena na 1500 korun,“ dodala mluvčí.

Policie žádá svědky, kteří muže poznají a mohli by poskytnout svědectví, aby tak učinili na bezplatné telefonní lince 158 nebo na čísle 974 728 401.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám