Hlavní obsah

Řidič ujížděl policistům v protisměru a ohrožoval je nožem

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MLADÁ BOLESLAV

Dramatická stíhací jízda policistů za ujíždějícím osobním autem se odehrála v neděli před polednem na Mladoboleslavsku. Řidič mužům zákona ujížděl protisměrem, po havárii se dal na úprk, vydával se za jinou osobu a při zatýkání vytáhl na policisty dokonce nůž. Po zadržení skončil v cele.

Článek

Devětadvacetiletý muž se snažil ujet Peugeotem 405 policejní hlídce. Z Luštěnic dojel autem do Mladé Boleslavi. Tam vozem nejprve ohrozil několik lidí u restaurace McDonald's, kde najel na chodník.

"Pak najel v protisměru na silnici a pokračoval na průmyslovou zónu do Kosmonos, kde se otočil a jel zpátky na Boleslav. U sjezdu na Kosmonosy však havaroval a snažil se od auta utéct," uvedl mluvčí mladoboleslavských policistů Ladislav Mareš.

Honičku však policisté rázně ukončili a rychle prchajícího muže dostihli. "Při zákroku muž policisty ohrožoval zavíracím nožem, těm se ho však podařilo odzbrojit a zpacifikovat," dodal Mareš s tím, že se muž po zadržení dokonce vydával za jinou osobu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám