Hlavní obsah

Řidič srazil na přechodu sedmiletou dívku a ujel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MLADÁ BOLESLAV

V pondělí v ranních hodinách se na Náměstí republiky v Mladé Boleslavi stala vážná tragická nehoda, po které utrpěla vážná zranění sedmiletá dívka. Ta musela být ve vážném stavu dopravena vrtulníkem do pražské nemocnice. Řidič z místa nehody ujel.

Článek

Na přechodu pro chodce u okresního soudu srazilo rychle jedoucí vozidlo ve směru na Jičín malou dívku. Jednalo se pravděpodobně o polský Fiat 126 nebo vozidlo značky Zástava fialové barvy. Žádáme případné svědky, aby se přihlásili na telefon 974 877 251 nebo na linku 158 uvedl Vratislav Brynych z policejního oddělení v Mladé Boleslavi

"V 7:36 vyjížděla na místo posádka záchranné služby. Dívka byla v bezvědomí a měla vážné zranění hlavy. Zdravotníci jí ošetřili poranění a zajistili základní životní funkce. Takto jsme dívku předali letecké záchranné službě, která ji přepravila do pražské motolské nemocnice na dětské oddělení," uvedla mluvčí středočeských záchranářů Tereza Janečková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám