Hlavní obsah

Řidič srazil dveřmi cyklistku. Po týdnu zjistila, že má několik zlomenin

Právo, miv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Břeclav

Řidiče, který neopatrným otevřením dveří srazil z jízdního kola před poštou v břeclavské části Poštorná seniorku, momentálně hledají policisté. Muž z místa neujel, žena ale až s odstupem času vyhledala lékaře, který zjistil několik zlomenin.

Cyklistku zachytila kameraVideo: Policie ČR

 
Článek

Událost se stala 19. dubna kolem půl jedenácté dopoledne a část jí zachytila kamera Městské policie v Břeclavi. Přímo pád na záznamu zachycen není, protože kamera se v tu chvíli otočila. „Řidič zřejmě seniorku na kole přehlédl a otevřel dveře, když kolem něj projížděla. Zákonitě následoval pád. Řidič se ženě omluvil a považoval tím událost za ukončenou.“ uvedl policejní mluvčí David Chaloupka.

Rozčiloval ho hluk startující motorky, tak vzal pušku a střílel. Soud ho poslal do vězení

Krimi

Jenže žena i v dalších dnech cítila po pádu bolest a po týdnu se vydala k lékaři. Výsledek prohlídky? Několik zlomenin. Případ proto začali prověřovat policisté.

Sérii kolizí uzavřel opilý řidič na Břeclavsku převrácením dodávky

Krimi

„Žádáme řidiče, který měl seniorku srazit, aby se přihlásil na telefon 602469135. Na stejném čísle přivítají kolegové k případu i svědectví dalších osob, zejména žen, které seniorce po nehodě pomáhaly, nebo kamerové záznamy z projíždějících vozidel, dodal mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám