Hlavní obsah

Řidič smetl ford na hlavní, auta skončila zdemolovaná v poli

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kladno

Dvě auta se střetla v pondělí ráno na Kladensku, jedno z nich skončilo na střeše. Hasiči museli vyprostit jednoho člověka. Podle policie je příčinou nehody zřejmě nedání přednosti.

Nehoda na KladenskuVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Nehoda se stala na silnici I/16 u obce Tuřany po sedmé hodině ráno. „Na místě zasahovaly jednotky HZS Slaný a Kladno. Jednu osobu museli hasiči vyprostit,“ uvedla mluvčí hasičů Tereza Fliegerová.

Na D11 najelo nákladní auto do vozu silničářů

Krimi

Záchranáři ošetřili několik lidi. „Jedna osoba byla lehce zraněna a po ošetření byla převezena do nemocnice v Motole. Druhý účastník byl těžce zraněn, byly mu zajištěny dýchací cesty a byl vrtulníkem převezen do střešovické nemocnice,“ řekla Novinkám mluvčí záchranářů Petra Homolová.

Podle mluvčí policie Michaely Novákové nedal 54letý řidič pravděpodobně přednost pětačtyřicetileté řidičce fordu na hlavní silnici. Pravděpodobný viník byl zraněn těžce, jeho spolujezdec lehce. „Žena z fordu byla ošetřena na místě, v autě měla ještě 13leté dítě, které nebylo zraněno,“ dodala Nováková.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Jedno z havarovaných aut

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám