Hlavní obsah

Řidič skončil s autem pod hladinou Vltavy

Novinky, kub, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vrané nad Vltavou
Aktualizováno

Hasiči a záchranná služba zasahovali ve středu odpoledne ve Vraném nad Vltavou v okrese Praha-západ, kde sjel řidič s autem do řeky. Muže se podařilo vyprostit a byl předán do péče zdravotníků. Okolnosti nehody vyšetřuje policie.

Řidič sjel v autě do Vltavy.Video: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Nehoda se stala kolem 16. hodiny. Záchranka měla podle prvotního hlášení informaci, že svědek viděl ve Vltavě potopené auto, byla vidět jen jeho zadní část a nebylo zřejmé, zda je někdo uvnitř, informovala mluvčí záchranky Petra Effenbergerová.

Podle reportéra Novinek vyprostili řidiče ze zcela potopeného auta potápěči, za nimi skočili do vody hasiči, kteří muže dostali na břeh. „Byl předán do péče záchranné služby,” sdělila mluvčí hasičů Tereza Fliegerová.

Tesla skončila v řece. Auto podle řidiče samo přidalo plyn

AutoMoto

Mluvčí záchranky po 17. hodině upřesnila, že muž byl ve vážném stavu. „Byl připojen k umělé plicní ventilaci a přepraven do nemocnice,” dodala.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Nehoda auta ve Vraném nad Vltavou

Hasiči ještě s potápěči prohledávali řeku, aby vyloučili možnost, že se tam nachází další člověk. Na místo dorazil také jeřáb, se kterým hasiči auto vytáhnou. Policie okolnosti nehody vyšetřuje.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám