Hlavní obsah

Řidič sjel v Krušných horách do lesa. Na pomoc čekal několik hodin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary
Aktualizováno

Několik hodin čekal ve středu na pomoc řidič v havarovaném autě na Karlovarsku. Sjel ze svahu, kde nebyl vidět. Našli ho policisté, kteří po něm pátrali, protože se nevrátil z práce domů. Podle nemocnice je jeho stav stabilizovaný, ale vážný.

Foto: Horská služba

Havarované auto v lese

Článek

Nehoda se podle horských záchranářů stala ve středu ráno na silnici z Božího Daru do Jáchymova.

Řidič sjel ze silnice do lesa a zastavil se ve svahu. Našli ho až policisté v odpoledních hodinách a přivolali horskou službu.

Muž vjel ze silnice do lesa, rodina po něm hodiny pátrala

Krimi

„Vyrazili jsme na místo ze dvou stanic a zraněného nalezli v úžlabině cca 15 metrů od silnice u Jahodové louky. Byl zaklíněný v automobilu a v bezvědomí. Vzhledem k tomu jsme informovali zdravotnické záchranáře, že bude potřeba asistence vrtulníku,“ popsal záchranář Jan Kincl.

Foto: Horská služba

Muže odvezl do nemocnice vrtulník.

Záchranáři však museli počkat na hasiče, protože muže bylo nutné vyprostit pomocí hydraulických nůžek. Řidič dostal krční límec a záchranáři jej ošetřili. Vrtulníkem byl pak odvezen do nemocnice.

„Pacient je ve FN Plzeň hospitalizovaný. Jeho zdravotní stav je stabilizovaný, zároveň je vážný,” sdělila ve čtvrtek Právu mluvčí nemocnice Gabriela Levorová.

Policie uvedla, že rodina 32letého muže ráno nahlásila, že se nevrátil z práce z Německa. Policisté proto rozjeli pátrací akci, při které byl kolem čtvrté hodiny odpoledne nalezen.

„Dvaatřicetiletý pohřešovaný muž měl z dosud nezjištěných příčin vyjet mimo komunikaci, sjet ze stráně a narazit do stromu. Při nehodě utrpěl vážná zranění, se kterými byl letecky transportován do nemocnice,” uvedl mluvčí policie Jakub Kopřiva.

Reklama

Výběr článků

Načítám