Hlavní obsah

Řidič napadl seniora, který s autem zastavil na kruhovém objezdu

Právo, ib

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Klatovy

Agresivně zareagoval řidič v Klatovech na seniora, který se svým autem kvůli situaci v provozu zastavil na kruhovém objezdu. Útočník 69letého muže několikrát bezdůvodně udeřil pěstí do hlavy. Dalšímu násilí zabránili dva mladíci, kteří zuřivce od penzisty odtrhli. Napadený řidič ale i tak musel vyhledat lékařské ošetření.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto

Článek

Útok se stal v pátek 21. dubna kolem poledne na okružní křižovatce ulic Tyršova, Puškinova, 5. května a Vídeňská. Policisté nyní hledají případné svědky i mládence, kteří řidiči pomohli.

„Muž podezřelý z napadení seniora jel v bílé Škodě Octavia, byl střední postavy a ve věku třicet až třicet pět let,“ řekla Právu policejní mluvčí Dana Ladmanová.

„Měl krátce střižené vlasy na ježka, šedé tepláky a hnědou bundu,“ upřesnila Ladmanová. „V uvedené době probíhaly na Klatovsku automobilové soutěže a není vyloučeno, že svědci mohou být z různých míst republiky,“ dodala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám