Hlavní obsah

Řidič na D4 převrátil auto přes střechu a vypadl rozbitým oknem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Příbram
Aktualizováno

Mladý řidič ve středu havaroval s osobním autem na dálnici D4 u Příbrami, jeho vůz se při nehodě převrátil přes střechu. Těžce zraněného muže záchranáři letecky přepravili do nemocnice.

Foto: www.pribram.cz

Převrácené auto na D4

Článek

Nehoda se stala na 41. kilometru dálnice ve směru na Strakonice po osmé hodině ráno.

„Při příjezdu hasičů byl zraněný řidič, který z auta při nehodě vypadl rozbitým oknem, už v péči posádky záchranné služby. Hasiči vyndali z vozidla baterii, zasypali rozlité provozní kapaliny sorbentem a zamezili jejich úniku do kanalizace,” informoval mluvčí hasičů Ladislav Holomčík.

„Muž utrpěl poranění břicha a lékař měl podezření na otřes mozku. Dále utrpěl řezné rány po celém těle. Po poskytnutí nezbytné péče byl převezen vrtulníkem do nemocnice v pražském Motole,“ řekla Novinkám mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

Foto: www.pribram.cz

Převrácené auto na D4

Příčinu nehody vyšetřují policisté. „Šestadvacetiletý řidič opelu převrátil auto přes střechu. Dechová zkouška byla negativní,“ uvedla policejní mluvčí Monika Schindlová.

Další nehodu policisté vyšetřují nedaleko Mirošovic, kde se čelně střetla dvě auta. Pro zraněné přijela záchranná služba.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám