Hlavní obsah

Řidič dodávky ve Varech narazil do stromu. Zřejmě usnul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary

Se středně těžkými zraněními byl v pondělí dopoledne letecky transportován 44letý spolujezdec z dodávky, která na silnici mezi karlovarským vysílačem a městskou částí Počerny nabourala v serpentinách do stromu. Podle informací Práva by příčinou nehody mohl být mikrospánek řidiče.

Foto: HZS Karlovarského kraje

Při nehodě se vážně zranil řidič.

Článek

„Kolem osmé hodiny řidič dodávky z dosud nezjištěných příčin narazil do stromu,“ uvedla mluvčí karlovarské krajské policie Kateřina Pešková. „Vyprošťovali jsme jednoho člověka z vozidla, ale obešlo se to bez vyprošťovacích nástrojů,“ popsal mluvčí karlovarských krajských hasičů Martin Kasal s tím, že druhý z účastníků nehody dokázal vystoupit z vozidla sám.

Foto: HZS Karlovarského kraje

Při nehodě se vážně zranil řidič.

„Jednoho z účastníků nehody jsme předali záchranářům do sanitky a pak jsme také zajišťovali přistání vrtulníku záchranářů na fotbalovém hřišti v Počernech,“ dodal mluvčí hasičů.

Mladý šofér přehlédl ležícího mladíka na silnici a přejel ho

Krimi

„Spolujezdec, ročník 1977, utrpěl středně těžké poranění hlavy a byl transportován leteckou záchrannou službou do Fakultní nemocnice v Plzni-Lochotíně,“ upřesnil mluvčí karlovarské krajské záchranky Radek Hes. „Druhým zraněným byl řidič, ročník 1967, utrpěl lehké zranění nohy a byl sanitkou převezen na Emergency do karlovarské nemocnice,“ dodal mluvčí záchranky.

Vlak na přejezdu narazil do auta a tlačil ho po kolejích. Řidič má vážné zranění

Krimi

„Řidič se na místě podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s negativním výsledkem,“ konstatovala mluvčí policie. „Silnice byla po dobu vyprošťování uzavřena,“ doplnila Pešková s tím, že po desáté hodině dopoledne již byla frekventovaná komunikace opětovně zprůjezdněna. „Přesná příčina nehody je předmětem vyšetřování,“ dodala.

Reklama

Výběr článků

Načítám