Hlavní obsah

Řidič dodávky na D1 se nevěnoval řízení a narazil do kamionu. Na místě zemřel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno
Aktualizováno

Pravděpodobně nevěnování se řízení je podle policie příčinou noční nehody na dálnici D1. Řidič dodávky tam zezadu narazil do kamionu, na místě zemřel. Druhá smrtelná nehoda se stala v noci na čtvrtek na Vyškovsku.

Foto: ZZS Jihomoravského kraje

Při nehodě na dálnici D1 zemřel řidič dodávky.

Článek

Na D1 zemřel devětačtyřicetiletý řidič dodávky. "Čelně narazil do zadní části návěsu kamionu. Řidič dodávky byl v kabině zaklíněný a lékař záchranné služby oznámil jeho úmrtí," uvedl mluvčí hasičů Jaroslav Mikoška.

Mluvčí policistů Bohuslav Malášek řekl, že se řidič dodávky pravděpodobně dostatečně nevěnoval řízení.

Hasiči řidičovo tělo z auta vyprostili a pomohli s úklidem silnice. Dálnice byla ve směru na Brno uzavřená a policisté odkláněli provoz. Auta se na dálnici vrátila znovu po třetí hodině ráno.

Smrt u viaduktu

Druhá tragická nehoda se stala na Vyškovsku. Na vedlejší silnici vedoucí z Rousínova do Komořan se řidič osobního auta netrefil pod železniční viadukt a narazil do vysokého náspu.

"Hasiči z vozu vyprostili řidiče, který však svým zraněním na místě podlehl. Zásah hasičů trval do dnešní jedné hodiny ranní," uvedl Mikoška.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám