Hlavní obsah

Řidič BMW vyjel na Mělnicku do protisměru, auto zastavil až strom

Novinky, Pavel Jaňurek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Na silnici I/16 u Liblic na Mělnicku havaroval v noci na pátek ve velké rychlosti řidič osobního vozu BMW. Po nárazu do stromu ho museli z auta vyprostit hasiči, do nemocnice ho převezl vrtulník.

BEZ KOMENTÁŘE: Vážná nehoda na MělnickuVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala na rovném a přehledném úseku silnice. Vzhledem k dlouhé brzdné dráze je pravděpodobné, že vůz jel před nehodou vysokou rychlostí. Ze zatím nejasných příčin vyjel řidič osobního auta do protisměru a mimo silnici, kde narazil do stromu.

Pomocí hydraulického vyprošťovacího zařízení museli řidiče z vozu vyprostit hasiči.

„Vyproštění muže z vraku auta trvalo zhruba 40 minut. Utrpěl poranění obou horních a jedné dolní končetiny a lékař vyslovil podezření na vnitřní poranění v krajině břišní. Poté se posádky postaraly o kompletní prvotní ošetření, muž byl zaintubován a připojen k přístrojem řízené plicní ventilaci,“ informovala Novinky mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

Silnice byla více než hodinu uzavřena. Po odjezdu zdravotníků a hasičů policisté silnici zprůjezdnili alespoň jedním jízdním pruhem.

Přesnou příčinu nehody policisté zjišťují.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám