Hlavní obsah

Prostitutku znásilnil u silnice E55, pátrá po něm policie

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Český Krumlov

Prostitutka z Českokrumlovska minulé pondělí ohlásila policii, že byla v práci znásilněna. Její zákazník si na ní totiž vynutil služby, které ona ale neposkytovala. Kriminalisté proto nyní pátrají po neznámém muži, který se činu dopustil.

Foto: Petr Horník, Právo

Ilustrační foto

Článek

Čtyřiadvacetiletá žena nabízela své služby u silnice E55 u obce Bujanov-Zdíky. O její služby projevil zájem muž, který přijel na horském kole tmavě modré či zelené barvy s nosičem.

„Pachateli prostitutka nabídla své služby, ne však v rozsahu, který muž násilím na ženě vykonal,“ uvedla mluvčí policie Lenka Kozoňová.

Podle ní je pachatelem muž hovořící česky, ve věku 25 až 35 let, silnější postavy. Je vysoký asi 180 centimetrů. Dle popisu poškozené měl krátce střižené blond vlasy, modré oči, malý nos a byl hladce oholen. V obličeji a na hrudi měl výrazné akné.

V době spáchání zločinu byl oblečen do tmavě modrého trika s bílými pruhy a do tříčtvrtečních černých riflových kalhot. Na nohách měl obuty plastové žabky.

„Jakékoli informace vedoucí k tomuto muži sdělte na telefonním čísle 974 232 323 nebo na linku 158, případně na kterékoli policejní služebně,“ uzavřela mluvčí. Za trestný čin znásilnění pachateli hrozí až pět let za mřížemi.

Reklama

Výběr článků

Načítám