Hlavní obsah

Prokleju tě do morku kostí, poznáš středověk, ječela žena na strážníka v Brně

Novinky, kub
Brno

Brněnští strážníci o víkendu pacifikovali 24letou ženu, která ohrožovala na ulici kolemjdoucí a nakonec útočila i na městské policisty. Těm mimo jiné hrozila prokletím. Za výstup, který zaznamenala i kamera, hrozí ženě postih ve správním řízení.

Strážníkům v Brně hrozila opilá žena prokletímVideo: MP Brno

 
Článek

Svědci přivolali strážníky v neděli večer k hlavnímu nádraží, kde žena údajně povalila svého přítele na zem, zaklekla ho a bila do obličeje.

Strážníci ženu odvedli stranou, ale potíže neustaly – sprostě jim nadávala, a když se ji snažili uklidnit, bylo to marné.

„Když začala ohrožovat kolemjdoucí a pokusila se na strážníky zaútočit, použili donucovací prostředky a spoutali ji. Očividně opilá žena pokračovala ve sprostých nadávkách a na strážníky křičela, že je čarodějnice,“ sdělil ve čtvrtek mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Žena strážcům zákona hrozila, že je „prokleje do morku kostí“ a že je čekají útrapy známé ze středověku.

Městská policie nakonec k ženě přivolala záchranáře. Případ strážníci předali do správního řízení, žena je podezřelá z neuposlechnutí výzvy a znevážení úřední osoby a z přestupku proti občanskému soužití. „Její partner si nestěžoval na žádná zranění,“ dodal Ghanem.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám