Hlavní obsah

Při tragické nehodě tři lidé uhořeli, další tři zraněni

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

V úterý před devátou hodinou ranní se v Liberecké ulici v Praze 8 srazila tři vozidla. Po tragickém střetu začalo jedno z aut hořet. Podle informací pražské policie uhořeli ve vozidle tři lidé. Další tři utrpěli zranění a byli převezeni do nemocnice.

Článek

"Nehoda nám byla nahlášena v 8:46. Dle informací z místa se v Liberecké ulici srazila dvě dodávková vozidla Transit a osobní BMW. To po srážce začalo hořet. Podle našich informací v autě uhořeli tři lidé," uvedla pro Novinky mluvčí pražské policie Iva Knolová.

"Hasiči po příjezdu na místo ohlášené nehody zjistili, že osobní automobil hoří. Ihned začali vozidlo hasit, ale zachránit životy tří lidí uvnitř se jim bohužel nepodařilo, ve vozidle uhořeli," uvedl mluvčí pražských hasičů Vít Pernica.

Kromě tří mrtvých z osobního vozidla se při kolizi zranili také další tři lidé z dodávek. Ty záchranáři ošetřili a rozvezli do nemocnic.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám