Hlavní obsah

Při srážce motocyklů zraněn devítiletý chlapec

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SOKOLOV

Vážná zranění utrpěl v neděli odpoledne na ploše bývalého letiště Krásno na Sokolovsku chlapec při srážce dvou motocyklů. Řídil malý motocykl, do něhož zřejmě při hře na motocyklech narazil větší stroj. Právu to potvrdil Lukáš Hutta, tiskových mluvčí záchranné zdravotní služby Karlovarského kraje.

Článek

"Chlapec má tržnou ránu na zádech a je podezření na poranění břicha. O jeho převoz do nemocnice se postaral přivolaný vrtulník," uvedl Lukáš Hutta. Na místě je stále policie, která neobvyklé zranění malého chlapce vyšetřuje.

Obdobná nehoda si vyžádala v regionu jeden dětský život a jedno vážné zranění dítěte naposledy loni v dubnu. V zahrádkářské kolonii u Chebu zemřel pětiletý chlapec, jehož otec vzal i se stejně starým kamarádem na projížďku na motocyklu. Nezvládl řízení a narazil do stromu. Oba chlapci se vážně zranili, syn řidiče na následky mnohačetných zranění zemřel na místě nehody.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám