Hlavní obsah

Při srážce felicií u Prostějova se jedna roztrhla, půlka skončila v borovičkách

– Prostějov
Právo, Jiří Růžička

Na dvě části se roztrhla Škoda Felicia po střetu s druhým autem a nárazu do stromu při nehodě na silnici u Smržic nedaleko Prostějova. Řidiči obou aut skončili v prostějovské nemocnici.

Foto: Policie ČR

Zadní část auta skončila mezi borovičkami.

Článek

„Sedmapadesátiletá řidička jela ve středu v šest ráno s vozem Škoda Felicia silnicí od Prostějova směrem k obci Smržice. Při průjezdu přes most kvůli protijedoucímu autu přibrzdila a dostala smyk,“ popsal mluvčí prostějovské policie František Kořínek.

Auto nekontrolovaně přejelo do protisměru a s protijedoucím vozidlem se čelně střetlo. Setrvačností vozidlo s řidičkou vyjelo ze silnice, kde narazilo do stromu. Auto se přitom rozpůlilo a zadní část ještě stačila přetrhat plot a odletět na přilehlý pozemek s vysázenými borovičkami.

Foto: Policie ČR

Řidička skončila se zraněním v nemocnici

„Druhý vůz, také Škodu Felicii, řídil devětačtyřicetiletý muž. Jeho auto se zastavilo na silnici. Při dopravní nehodě oba řidiči utrpěli zranění, se kterými byli převezeni do prostějovské nemocnice. Výše způsobené škody byla předběžně vyčíslena na 50 tisíc korun. Přesné příčiny, okolnosti i míra zavinění dopravní nehody jsou předmětem dalšího policejního šetření,“ informoval Kořínek.

Reklama

Výběr článků

Načítám