Hlavní obsah

Při srážce auta s autobusem v Karviné zemřel dvacetiletý mladík

Právo, plk

Jeden lidský život a tři zraněné si vyžádal středeční střet osobního auta s autobusem v Karviné. Tragédii nepřežil 20letý řidič Škody Octavia.

Foto: Policie ČR

Při nehodě zemřel 20letý mladík.

Článek

K nehodě došlo okolo 16:45 na silnici I/59 v karvinské části Doly. Po střetu byla komunikace neprůjezdná zhruba do 20 hodin, policie odkláněla dopravu přes Horní Suchou.

„Z dosud nezjištěných příčin došlo ke střetu osobního vozu Škoda Octavia a autobusu, při nehodě utrpěl 20letý řidič auta zranění, kterým podlehl,“ informovala policejní mluvčí Gabriela Pokorná.

Podle mluvčího moravskoslezských záchranářů Lukáše Humpla nešlo osobě v autě pomoci. „Poranění byla neslučitelná se životem, smrt nastala ještě před příjezdem posádek záchranné služby,“ uvedl s tím, že tři zranění, o které se záchranáři postarali, byli po nehodě při vědomí a mimo přímé ohrožení života.

„Šedesátiletý muž s poraněním hrudníku a hlavy byl leteckými záchranáři přepraven do Fakultní nemocnice Ostrava. Čtyřiačtyřicetiletý muž a sedmnáctiletá dívka utrpěli lehká poranění v oblasti dolních končetin a po poskytnutí přednemocniční neodkladné péče byli převezeni na chirurgickou ambulanci v Karviné,“ popsal.

Jak řekla Pokorná, trojice, která utrpěla zranění, cestovala v autobuse, jednalo se o řidiče a dva cestující. „Policisté provedli na místě prvotní úkony, některé okolnosti nehody objasní pravděpodobně až znalec, bude nařízena soudní pitva zesnulého,“ doplnila.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám