Hlavní obsah

Při nehodě zemřela v hořícím autě 20letá dívka

MARIÁNSKÉ LÁZNĚ

Ve čtvrtek v dopoledních hodinách se u Drmoulu na Chebsku srazily dva osobní automobily. Při těžké nehodě zemřela v hořícím autě dvacetiletá dívka. Vážná zranění utrpěli i další lidé. Silnice byla v obou směrech uzavřena, policie odkláněla dopravu. Těžce zraněné transportoval do nemocnice vrtulník.

Článek

"Jednalo se o čelní srážku. Jedno z havarovaných aut začalo po nehodě hořet. Tři lidé zůstali zaklíněni v autě a bylo třeba je vyprostit. Všichni zranění utrpěli vážná zranění, jednalo se o poranění páteře, zhmožděný hrudník, otevřené zlomeniny dolních končetin," uvedl pro Novinky mluvčí záchranné služby Lukáš Hutta.

Tři zraněné jsme sanitkami odvezli na chirurgickou ambulanci do Mariánských Lázní. "Muže a ženu ze Škody Felicie transportovaly vrtulníky letecké záchranné služby do nemocnice v Plzni. Jejich dvacetileté dceři jsme však již nedokázali pomoci, uhořela ve voze," doplnil mluvčí.

Proč se vozidla srazila na poměrně rovném úseku mezi obcemi Drmoul a Trstěnice nedaleko Mariánských Lázní, není zatím jasné. Operační důstojník hasičů uvedl, že trosky zdemolovaných vozů jsou rozmetány do okolí.

Nehoda se stala na zrádném úseku silnice, který řidiče svádí k rychlé jízdě. Není zde však také dobře vidět za horizont.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám