Hlavní obsah

Při nehodě traktoru na Krnovsku zemřel mladík

Právo, den

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvě nehody zemědělských traktorů se staly v pondělí na Moravě a ve Slezsku. Při jedné z nich bohužel zahynul mladý muž, druhého mladíka, který v traktoru jel, transportoval vrtulník do nemocnice. Druhá nehoda traktoru se obešla bez zranění.

Foto: HZS MSK

Hasiči museli oba traktory vyprostit. Takto dopadl traktor po nehodě ve Studénce

Článek

„Operační středisko hasičů bylo o nehodě traktoru na lučním svahu v Býkově-Láryšově na Krnovsku informováno v pondělí ráno před 9. hodinou. Traktor za sebou táhl valník se sudem s vodou pro zvířata na pastvě,“ uvedl mluvčí moravskoslezských hasičů Petr Kůdela. Dodal, že na místo vyrazily tři jednotky hasičů a také vyprošťovací speciál na podvozku Tatra 815.

„Hasiči vyprostili z kabiny traktoru, přimáčknutého čtyřkolovým valníkem, dva mladé muže odhadem ve věku kolem 18 let. Stabilitu vratkého stroje zajistili pomocí hasičských cisteren, později pomocí vyprošťovacího speciálu,“ líčil nehodu Kůdela.

Dodal, že jeden z mladíků nehodu nepřežil, s druhým odletěl záchranářský vrtulník do nemocnice.

Foto: HZS MSK

Během nehody ve Studénce se naštěstí nikomu nic nestalo

Druhá nehoda se stala ve Studénce na Novojičínsku. Kolem poledne se tam traktor srazil s osobním autem. Řidička octavie i traktorista vyvázli bez zranění.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám