Hlavní obsah

Při nehodě na parkovišti v Radotíně se zranili tři lidé

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Při nehodě dvou osobních vozů na parkovišti v pražském Radotíně byli v neděli odpoledne zraněni tři lidé. Nehody si všimla posádka záchranné služby, která jela náhodou kolem.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda dvou vozů v pražském RadotíněVideo: Novinky

 
Článek

K nehodě došlo u vjezdu na parkoviště ve Výpadové ulici v Praze 5. Podle prvotních informací z místa nedal řidič hyundaie, mířící na parkoviště k místní motokárové hale, přednost zprava jedoucí dacii. Tuto verzi však bude muset potvrdit policie, která nehodu vyšetřuje.

„Jedná se o střet dvou osobních vozidel. Policisté z Oddělení dopravních nehod se v současné době příčinou nehody zabývají,” sdělila Novinkám policejní mluvčí Andrea Zoulová.

Místem nehody projížděli shodou okolností záchranáři z Řevnic, kteří se vraceli z nemocnice zpět na základnu. „Naše lékařská posádka se vracela na svou základnu v Řevnicích, když si v Radotíně všimla dopravní nehody. Na pomoc nám tam dorazila ještě posádka záchranářů z Prahy,” uvedl šéf řevnické záchranné služby Trans Hospital PLUS Bořek Bulíček.

Při nehodě se zranili celkem tři lidé. Jednalo se o dvě mladé ženy a jednoho muže. „Všichni utrpěli zranění lehčího charakteru a byli převezeni zasahujícími posádkami záchranářů do motolské nemocnice,” řekl Novinkám Ondřej Franěk z pražské záchranné služby.

Přesnou příčinu nehody a míru zavinění jednotlivých účastníků vyšetřuje policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám