Hlavní obsah

Převrácený kamión s melouny blokoval dálnici D1

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BENEŠOV

Nehoda kamiónu s melouny zablokovala v úterý po půlnoci provoz na 47. kilometru dálnice D1 ve směru na Prahu. Kamión vezl melouny, převrátil se napříč a zelenina se rozkutálela na vozovku. Dálnice byla neprůjezdná do devíti hodin dopoledne, v místě se tvořily kolony.

Článek

Celou noc trvalo, než technici přeložili náklad do jiného vozu a kamión mohl být postaven zpět na kola a odtažen. Práce skončily před devátou hodinou.

"Podařilo se postavit tahač, v návěsu jsou ale vyloženy zatím jen dvě třetiny nákladu," řekla Novinkám v půl osmé pracovnice Centra dopravních informací (CDI). Před devátou hodinou následně potvrdila zprůjezdnění dálnice.

Policie dálnici v místě nehody uzavřela a vytýčila dvě objízdně trasy. Osobní auta sjížděla na exitu 49 na Psáře a na dálnici se vracela na 41. kilometru na sjezdu do Šternova.

Objížďka pro nákladní dopravu byla delší a vedla od sjezdu na 49. kilometru přes Vlašim, Votice a Benešov. Kamióny se vracely na dálnici v Mirošovicích na 21. kilometru.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám