Hlavní obsah

Policistka tvrdí, že ji znásilnil kolega

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KARVINÁ

Údajné znásilnění šestadvacetileté policistky na obvodním oddělení v Horní Suché na Karvinsku vyšetřuje Inspekce ministra vnitra. Policistka tvrdí, že se jí začátkem června pod vlivem alkoholu zmocnil její třicetiletý kolega, a proto na něj podala trestní oznámení.

Článek

Zda skutečně došlo k sexuálnímu útoku, nebo se chce policistka svému ženatému kolegovi smyšlenou historkou za něco pomstít, zatím není jasné. Podle neoficiálních informací se celý incident odehrál po pracovní době a oba aktéři se vrátili do policejní budovy údajně pod vlivem alkoholu.

Inspekce ministra vnitra tvrdí, že vyšetřování je teprve na samém počátku a nikdo nebyl obviněn. "Případ vyšetřujeme, ale vzhledem k okolnostem nemohu podat bližší informace," uvedl mluvčí ministerstva vnitra Petr Vorlíček.

Policistka i její kolega spolu zůstávají i nadále na jednom pracovišti. "Policejní ředitel počká na výsledek vyšetřování. Oba jsou nadále na svých místech a zatím se nic nemění," uvedla mluvčí karvinské policie Zlatuše Viačková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám