Hlavní obsah

Policisté vyšetřují vraždu mladé studentky v Hulíně

Právo, Jiří Růžička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlín

O pomoc při objasňování vraždy mladé studentky, dvacetileté Martiny Volkové, která zemřela násilnou smrtí v bytě v ulici Družba v Hulíně na Kroměřížsku, požádali kriminalisté ze Zlína.

Článek

„K vraždě došlo v minulém týdnu někdy od čtvrtečního večera do pátečního rána v Hulíně. Dvacetiletá Martina Volková zemřela násilnou smrtí v bytě na ulici Družba.

Policie potřebuje sestavit časový snímek pohybu Martiny Volkové ve večerních a nočních hodinách ze čtvrtka na pátek minulý týden,“ uvedla mluvčí policie Jana Bartíková.

„Máme doloženo, že Martinu lidé naposledy viděli ve čtvrtek ve 20:45 hodin. To se pohybovala v Hulíně v okolí ulic Družba, Československé armády a Záhlinická, kde měla venčit svou fenku Kesi. Jde o malého psa vysokého asi 30 centimetrů smetanovo-zlaté barvy s krátce střiženou srstí. Martina byla štíhlá blondýnka s vlasy po ramena, na sobě měla oblečené černé triko a rifle,“ popsala mluvčí.

„Policisty zejména zajímá, jestli Martina se psem či bez něj nenavštívila nějaké restaurační zařízení, nepotkala se s někým známým venku či případně s někým ve večerních hodinách nekomunikovala telefonicky nebo přes počítač. Dále bychom potřebovali vědět, zda si někdo všimnul pohybu lidí v Hulíně, na ulici Družba, zejména pak v okolí domu č. 1194, a to ve zmíněnou dobu, tedy ve čtvrtek večer a v noci na pátek,“ řekla Bartíková.

Veškeré informace je možné sdělovat telefonicky na lince 158, nebo lze oslovit přímo kriminalisty či jim zanechat vzkaz na hlasové schránce telefonu 974 661 326.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám