Hlavní obsah

Policisté na Chebsku ukončili provoz čtyř drogových továren

Právo, vor
Cheb

Policii se na Chebsku podařilo rozbít osmičlenný drogový gang, který vyráběl ve čtyřech laboratořích pervitin a navíc pěstoval konopí.

BEZ KOMENTÁŘE: Odhaleny další varny a pěstírnaVideo: Policie ČR

 
Článek

„V pondělí provedli policisté na Chebsku celkem jedenáct domovních prohlídek a díky dobré práci chebských kriminalistů byly odhaleny také čtyři laboratoře na výrobu pervitinu a navíc i pěstírna konopí. V té kriminalisté zajistili kolem 1132 rostlin,“ uvedla v úterý mluvčí karlovarské krajské policie Kateřina Krejčí s tím, že do akce bylo nasazeno 70 policistů a také speciálně vycvičení psi.

„Policejní komisař zahájil trestní stíhání všech osmi osob pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy,“ pokračovala policejní mluvčí.

Foto: Policie ČR

Policie na Chebsku rozbila osmičlenný drogový gang, který využíval čtyři varny pervitinu a jednu pěstírnu marihuany.

„Obviněné osoby měly neoprávněně vyrábět, dovážet, zprostředkovat a prodávat drogy jako členové organizované skupiny,“ konstatovala Krejčí, podle které dva z obviněných již byli za stejnou trestnou činnost v posledních třech letech odsouzeni.

„V případě prokázání viny jim hrozí až desetiletý trest odnětí svobody,“ uzavřela s tím, že o vazbě se bude teprve rozhodovat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám