Hlavní obsah

Policie chytila řidiče BMW, který střílel po jiném autě

Právo, orh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

České Budějovice
Aktualizováno

Ve středu krátce před půl jedenáctou dopoledne dopadli policisté v Písku po rozsáhlém pátrání na území Jihočeského kraje 35letého řidiče BMW X1. Ten je podezřelý, že při konfliktu s řidičem škodovky v Krsicích vytáhl střelnou zbraň a vypálil na vozidlo.

BEZ KOMENTÁŘE: Střelbě po řidiči předcházelo předjíždění Video: Policie ČR

 
Článek

Právo o případu informovala mluvčí jihočeské policie Lenka Krausová. „Řidiče podezřelého ze střelby na vozidlo Škoda dopadli policisté několik minut poté, co opustil své vozidlo BMW,“ uvedla Krausová.

Jak ke konfliktu mezi dvěma řidiči došlo, mluvčí neupřesnila. Při střelbě nebyl nikdo zraněn. „V současné době zjišťujeme všechny okolnosti případu a žádáme možné svědky, aby volali na linku 158,“ dodala mluvčí.

Policisté následně zjistili, že 35letý muž střílel ze zbraně také po sedmé hodině ráno i u lávky v blízkosti kostela sv. Trojice v Písku. Podezřelý je podle policie z Prahy a má kriminální minulost. Kriminalisté případ vyšetřují jako pokus o vraždu a navrhnou vzetí střelce do vazby.

Foto: Policie ČR

Prostřelené auto

Reklama

Výběr článků

Načítám